+32 (0)52 57 88 44

Ridder iQ

ERP SOFTWARE VOOR DE MAAKINDUSTRIE

Ridder iQ is dé ERP software voorde maakindustrie. Ridder iQ automatiseert én digitaliseert alle bedrijfsprocessen voor de klantorder gestuurde maakindustrie. Met dit ERP-systeem werken maakbedrijven efficiënt, foutloos en kostenbesparend. Download de brochure en ontdek de vele voordelen.

ERP VOOR ELK PROJECT BINNEN UW PRODUCTIE

Ridder iQ is het enige pakket in de markt dat volledig is gebouwd op basis van de nieuwste technologieën zoals .NET en C# en met MS-SQL als database. Ridder iQ bundelt de kennis, de functionaliteit en de praktijkervaring die wij sinds 1982 hebben opgedaan. Hierdoor is Ridder iQ dé ERP-oplossing voor projectmatige bedrijven in de maakindustrie

IN DE BASIS AL COMPLEET

De basismodule van Ridder iQ heeft al enorm veel functionaliteiten. Zo bestaat Ridder iQ uit een heel compleet CRM-systeem met integratie naar Exchange en Outlook, aankoop- en verkoopadministratie, calculatie en stuklijsten, werkvoorbereiding, voorraadadministratie, urenadministratie, documentenbeheersysteem, geïntegreerde rapportontwerper en een autorisatiesysteem. We bieden bovendien een aantal branche-specifieke modules, waarmee Ridder iQ perfect aansluit op uw specifieke bedrijf. Ridder iQ is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Vlaams, Frans en Duits.

Bedrijven helpen groeien

Met de ERP van Ridder zijn maakbedrijven in staat een hoger resultaat te halen met dezelfde capaciteit.

Foutloos werken

Dubbele invoer van gegevens is verleden tijd. Zo wordt de foutkans verlaagd.

Realtime data

Aansturen op basis van realtime informatie, zodat snel schakelen mogelijk is.

BEPAAL UW EIGEN WORKFLOW

De meeste bedrijven passen naadloos in de standaard van Ridder iQ. Dit dankzij de branchetemplates die we hebben ontwikkeld. Maar het komt voor dat een proces binnen een bedrijf net even anders loopt. Of dat u een extra controle of accordering wilt toevoegen. Dankzij de dynamische opbouw van Ridder iQ zet u ons ERP-systeem volledig naar uw eigen hand. Ridder iQ vormt zich als een jas om uw bedrijf en uw bedrijfsprocessen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest