Plan-de-CAMpagne Basistraining

Baaikensstraat 21/2, Zele, België

De basistraining is een must voor (nieuwe) medewerkers die Plan-de-CAMpagne gaan gebruiken. Zo heeft u een snelle start van het werken met Plan-de-CAMpagne! De eendaagse training bestaat uit 2 delen.

Wat wordt er behandeld?
In de ochtend komen de basisfunctionaliteiten van Plan-de-CAMpagne aan bod. Hierbij gaan we in op het invoeren, sorteren en filteren van informatie, het inrichten van uw persoonlijke dashboard, efficiënt werken met sneltoetsen en hoe gegevens kunnen worden weergegeven in rapporten.

In de middag wordt ingegaan op de opbouw van Plan-de-CAMpagne. Hier behandelen we hoe een klantopdracht van begin tot het eind wordt ingevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het maken van offertes, pakbonnen en facturen.

Alle trainingen worden gegeven door ervaren trainers die dagelijks werken met Plan-de-CAMpagne. Hun werk bestaat uit het adviseren van zeer uiteenlopende bedrijven waardoor zij eenvoudig de brug kunnen slaan tussen de theorie en de praktijk, waardoor u verzekerd bent van een goede praktijkgerichte opleiding.