Webinar – Ontdek Ridder iQ ERP

Wilt u efficiënter, foutloos én kostenbesparend werken? We nodigen u graag uit voor de webinar ‘Optimaliseer uw maakbedrijf met ERP’. Schrijf u geheel vrijblijvend in via deze pagina en ontdek hoe Ridder iQ ERP-software helpt met het maximale uit uw maakbedrijf te halen.

 

Werk efficiënt, foutloos en kostenbesparend

Maak kennis met Ridder iQ ERP-software. Met het systeem automatiseert en digitaliseert u al uw kritische bedrijfsprocessen van offerte tot factuur, van ontwerp tot bewerking. Hierdoor werkt u efficiënt, foutloos en kostenbesparend. Ridder iQ beschikt over een zeer brede basis met o.a. een CRM-systeem, aankoop- en verkoopadministratie, calculatie, werkvoorbereiding en nog veel meer. Benieuwd naar alle functionaliteiten? Ontdek er alles over tijdens de webinar.

 

Gebouwd vanuit de praktijk vóór de praktijk

Ridder iQ is gebouwd op meer dan dertig jaar praktijkervaring. Doordat het systeem vanuit de praktijk gebouwd is en aan te vullen is met branchespecifieke modules voor ieder type maakbedrijf, sluit het systeem naadloos aan op uw organisatie. Ridder iQ is gebouwd op de nieuwste softwaretechnologieën, waardoor het systeem flexibel en gebruiksvriendelijk is en integreert met meer dan tientallen andere systemen.

 

Agenda webinar

10.00 – 10.15: Wie is Trivest Software Group

10.15 – 11.15: Een demonstratie van Ridder iQ ERP-software

11.15 – 11.30: Tijd voor het behandelen van al uw vragen

 

Ontdek Ridder iQ voor de maakindustrie!

Wilt u meer weten over Ridder iQ? Schrijf u dan geheel vrijblijvend in voor deze webinar.

Na inschrijving ontvangt u 2 dagen voor aanvang de nodige link!