+32 (0)52 57 88 44

Meubelindustrie

Wanneer u maatwerk meubels of interieurs ontwikkelt op aanvraag van de klant, dan doorloopt u diverse bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan calculatie, inkoop, werkvoorbereiding en productie.

Een goede projectadministratie is hierbij van groot belang, want geen enkel project is standaard. Zo heeft Trivest Software Group o.a. ‘Proteus Project’ ontwikkeld in nauwe samenwerking met meubelmakers. Het pakket ondersteunt u in al uw bedrijfsprocessen door deze te automatiseren en met elkaar te verbinden, zodat u zo efficiënt mogelijk kunt werken.

INTEGRATIE VAN UW BEDRIJFSPROCESSEN

Proteus Project is een volledig geïntegreerde ERP softwareoplossing voor onder meer relatiebeheer, calculatie, verkoop, inkoop, werkvoorbereiding, planning, projectadministratie en financiële administratie. De software bestaat uit verschillende modules die direct met elkaar communiceren. Het systeem beschikt over één enkele database, waardoor u gegevens maar één keer hoeft in te voeren. Het werken met allerlei verschillende documenten en systemen is dus verleden tijd. U vermindert hierdoor de kans op fouten en werkt vele malen efficiënter.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BEDRIJF

Bent u actief in de maakindustrie en wilt u de mogelijkheden voor uw bedrijf nader onderzoeken, extra informatie ontvangen of een demonstratie inplannen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te bekijken we voor uw organisatie kunnen betekenen.

ERP interieur

Waarmee kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest