+32 (0)52 57 88 44

ERP metaal

Ridder iQ ERP

IN DE BASIS AL COMPLEET

De basismodule van Ridder iQ heeft al enorm veel functionaliteiten. Zo bestaat Ridder iQ uit een heel compleet CRM-systeem met integratie naar Exchange en Outlook, aankoop- en verkoopadministratie, calculatie en stuklijsten, werkvoorbereiding, voorraadadministratie, urenadministratie, documentenbeheersysteem, geïntegreerde rapportontwerper en een autorisatiesysteem. We bieden bovendien een aantal branche-specifieke modules, waarmee Ridder iQ perfect aansluit op uw specifieke bedrijf. Ridder iQ is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Vlaams, Frans en Duits.

INFORMATIE KOMT NAAR U TOE

In Ridder iQ krijgt u realtime informatie voorgeschoteld, op basis van een rol, een functie of een specifieke gebruiker. U hoeft dus niet meer zelf op zoek naar informatie. Ook het printen van lijsten is niet meer nodig. in Ridder iQ maakt u zelf gemakkelijk overzichten en dashboards met informatie die voor u relevant zijn. Als u dat wilt, ontvangt u notificaties van uw werkzaamheden. Dankzij voorwaardelijke opmaak maakt u informatie gemakkelijk inzichtelijk. Had er al een koopdeel binnen moeten zijn? Dreigt een order onder de gewenste marge te komen? Of heeft u onvoldoende resources tot uw beschikking? Ridder iQ maakt het direct visueel inzichtelijk voor u. Dit werkt zo gebruiksvriendelijk dat de meeste gebruikers de module gemakkelijk zelf instellen en beheren.

ERP software

STUREN OP BASIS VAN REALTIME INFORMATIE

Als software leverancier hebben we QlikSense volledig geïntegreerd in Ridder iQ. Met deze Business Intelligence-functionaliteit maakt u uw beslissingen continu op basis van betrouwbare informatie. U maakt naar eigen inzicht behoefteanalyses en -overzichten. U voert ‘what if’- en cross-analyses uit en zoomt vervolgens in op specifieke oorzaken op een lager niveau in Ridder iQ en in externe systemen. Dat is een groot voordeel boven traditionele rapportontwerpers. Natuurlijk kunt u in Ridder iQ draaitabellen maken: gegroepeerde overzichten waarop u snel berekeningen loslaat. Analyses die u vaker gebruikt, slaat u met één druk op de knop op, zodat u ze later weer kunt gebruiken met bijgewerkte actuele informatie.

Bedrijven helpen groeien

Met de ERP van Ridder zijn maakbedrijven in staat een hoger resultaat te halen met dezelfde capaciteit.

Foutloos werken

Dubbele invoer van gegevens is verleden tijd. Zo wordt de foutkans verlaagd.

Realtime data

Aansturen op basis van realtime informatie, zodat snel schakelen mogelijk is.

BEPAAL ZELF UW SCHERMINDELING

Een ERP-systeem moet in uw dienst staan. Daarom bepaalt u zelf hoe u een scherm indeelt en wat voor informatie er staat of moet worden ingevoerd. Op bedrijfs-, rol- en zelfs gebruikersniveau. Informatie die u niet gebruikt, voert u dus niet in. Prettig is het orderinvoerscherm voor grote projecten en een beknopt orderscherm voor de verkoop van bijvoorbeeld spare parts.

Beide schermen hebben uiteindelijk hetzelfde doel: informatie invoeren die er op dat moment toe doet. Deze unieke functionaliteit draagt eraan bij dat Ridder iQ het meest gebruiksvriendelijke en dynamische pakket in de markt is, waarbij rolgestuurd werken volledig wordt ondersteund.

BEPAAL UW EIGEN WORKFLOW

De meeste bedrijven passen naadloos in de standaard van Ridder iQ. Dit dankzij de branchetemplates die we hebben ontwikkeld. Maar het komt voor dat een proces binnen een bedrijf net even anders loopt. Of dat u een extra controle of accordering wilt toevoegen. Dankzij de dynamische opbouw van Ridder iQ zet u ons ERP-systeem volledig naar uw eigen hand. Ridder iQ vormt zich als een jas om uw bedrijf en uw bedrijfsprocessen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest