+32 (0)52 57 88 44

Lasconstructie

Hoe behoudt u uw marktpositie? Hoe bedient u uw klanten optimaal, ook als het gaat om kleinere seriegroottes en kortere doorlooptijden? Ridder iQ biedt de oplossing. Dankzij de branche-specifieke template is ons ERP-pakket is al volledig toegespitst op uw type bedrijf. Met slimme modules en koppelingen met eigen software maken we uw ERP-pakket nog bedrijfsspecifieker. En dankzij een speciaal voor uw branche ontwikkelde implementatiemethodiek zorgen onze specialisten voor een succesvolle implementatie. Vele honderden constructiebedrijven gingen u voor.

ERP-SOFTWARE VOOR UW BEDRIJF

Of u nu specialist bent in lichter óf in zwaarder constructiewerk, u kunt bouwen op Ridder iQ. Wilt u af van het handmatig opbouwen van stuklijsten? Kies dan voor een koppeling van Ridder iQ met een CAD-systeem als Tekla of HiCa. In Ridder iQ bepaalt u razendsnel uw kostprijs. En ‘speel’ desgewenst met de kiloprijs. Wilt u de productie papierloos aansturen? Dat kan met de module Ridder iQ Shop Floor Control. Hiermee houdt u zicht op de planning en uw capaciteit. Wilt u dat grondstoffen volledig traceerbaar zijn, werk dan met serienummers. Ridder iQ is ook dé oplossing voor projectmatige constructiebedrijven. Voor montage op locatie hebben wij de Ridder iQ Service app. Daarmee heeft u op locatie alle relevante informatie bij de hand én kunt u registraties te doen.

ERP Ridder iQ
ERP Ridder iQ

REALTIME INZICHT IN UW VOLLEDIGE BEDRIJF

Ridder iQ biedt realtime inzicht in uw resources, materiaalbehoefte, capaciteit en planning. Het stelt u in de gelegenheid continu te sturen op basis van de actuele gegevens. We vinden het belangrijk dat de informatie naar u toekomt. Dat betekent: niet meer zoeken naar informatie, geen rapporten meer uitdraaien, maar live-informatie op uw scherm. De informatie is afgestemd op specifieke rollen in uw bedrijf. Een inkoper wil immers andere informatie dan een verkoper of werkvoorbereider.

VOORWAARDELIJKE OPMAAK EN INFORMATIEVE DASHBOARDS

Ridder iQ is zo gebruiksvriendelijk dat u dit pakket eenvoudig zelf instelt en beheert. U bepaal zelf hoe alle invoerschermen eruitzien en voert alleen in wat u gebruikt. Zo werkt u eenvoudig met kleuren. Dit dankzij de voorwaardelijke opmaak. Had er al een koopdeel binnen moeten zijn, of dreigt een order onder de gewenste marge te komen? U ziet het direct visueel in Ridder iQ. Van alle informatie uit de database maakt u eenvoudig dashboards met draaitabellen en grafieken. Kortom: Ridder iQ is dus heel overzichtelijk.

ERP Ridder iQ

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BEDRIJF

Bent u actief in de machinebouw en wilt u de mogelijkheden voor uw bedrijf nader onderzoeken, extra informatie ontvangen of een demonstratie inplannen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te bekijken we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest