+32 (0)52 57 88 44

Plaatbewerking

Efficiency, kwaliteitsverbetering en kostenbesparing. Drie pijlers van een succesvol plaatbewerkingsbedrijf. Heeft u uw processen niet goed op orde, dan gaat dit beslist ten koste van de winstgevendheid en de toekomstbestendigheid. Ridder iQ biedt uitkomst. Dankzij de branchetemplate is ons ERP-pakket al volledig toegespitst op uw type bedrijf. Met slimme modules en koppelingen met andere software, maken we het volledig bedrijfsspecifiek. Voor een succesvolle implementatie ontwikkelden we een methode die is afgestemd op plaatbewerkingsbedrijven.

ERP-SOFTWARE VOOR UW BEDRIJF

Ridder iQ is berekend op de processen binnen uw plaatbewerkingsbedrijf. Voor het nesten van plaatwerk integreert u Ridder iQ met uw CAM-systeem, zoals WiCam, Bysoft, Radan of Trutops Fab. En met een directe integratie met bijvoorbeeld MCB vinden inkopen en financiële afwikkelingen vrijwel automatisch plaats. Met Ridder iQ Shop Floor Control stuurt u papierloos uw productie aan. Ook houdt u hiermee continu zicht op de planning en uw capaciteit. U kunt direct bijsturen. Kortom: met Ridder iQ zorgt u voor een hogere bezetting van uw machines!

ERP Ridder iQ
Ridder iQ ERP

REALTIME INZICHT IN RESOURCES, CAPACITEIT EN PLANNING

Ridder iQ biedt realtime inzicht in uw resources, materiaalbehoefte, capaciteit en planning. Op basis van deze actuele gegevens kunt u sturen en zo nodig bijsturen. We vinden het daarbij belangrijk dat de informatie naar u toekomt in plaats van dat u zelf moet graven. Dat betekent: niet meer zoeken naar informatie en geen rapporten meer uitdraaien, maar live-informatie op uw scherm. Deze informatie is afgestemd op specifieke rollen binnen uw bedrijf. Want een inkoper heeft immers andere informatie nodig dan een verkoper of een werkvoorbereider.

VOORWAARDELIJKE OPMAAK EN INFORMATIEVE DASHBOARDS

Had er al een grondstof binnen moeten zijn? Dreigt een order onder de gewenste marge te komen? Ridder iQ laat het direct visueel zien. Dankzij de voorwaardelijke opmaak werkt u heel gemakkelijk met kleuren. Bovendien maakt u van alle informatie uit de database eenvoudig dashboards met draaitabellen en grafieken. Ridder iQ is zo gebruiksvriendelijk dat u dit eenvoudig zelf instelt en beheert. U bepaalt dus zelf hoe alle invoerschermen eruitzien en voert alleen in wat u gebruikt.

ERP software

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BEDRIJF

Bent u actief in de machinebouw en wilt u de mogelijkheden voor uw bedrijf nader onderzoeken, extra informatie ontvangen of een demonstratie inplannen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te bekijken we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest