+32 (0)52 57 88 44

Digital Transformation Day op 28, 29 & 30 oktober

Van 28 tot en met 30 oktober vindt het event Digital Transformation Day plaats. Tijdens dit online event ontdekt u hoe u nieuwe tools, strategieën en software in kunt zetten om uw maakbedrijf digitaal te transformeren.

De noodzaak om te digitaliseren is groter dan ooit; met toepassing van nieuwe strategieën, technologie en tools leggen maakbedrijven een solide basis voor de toekomst. Tijdens de vierde editie van Digital Transformation Day maakt u kennis met de nieuwste digitale innovaties en ontdekt u hoe u deze binnen uw maakbedrijf in kunt zetten.

Niet alleen deelt men de laatste trends, maar u krijgt ook te zien hoe deze innovaties een positieve impact hebben op uw productiviteit. Tijdens Digital Transformation Day focussen we ons onder andere op AI, marketing en ecommerce, Internet of Things en Cloud, blockchain, documentbeheer, big data en veiligheid.

Sprekers

Tijdens het event – dat volledig digitaal zal plaatsvinden – zullen er diverse sprekers aanwezig zijn om hun verhaal te vertellen.

Onder andere Jasper de Vreugt, onze Director of Marketing komt uitgebreid aan het woord. Op 28 oktober vertelt hij hoe het maakbedrijf van morgen er uitziet en welke trends daarop van invloed zijn.

Het volledig overzicht van alle sprekers, kunt u terugvinden op de website van Digital Transformation Day.

Deelnemen?

Deelname aan de Digital Transformation Day is gratis. Aanmelden gaat heel gemakkelijk via deze link.

Waarmee kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest

Share This