+32 (0)52 57 88 44

Ontdek de nieuwe Ridder iQ Shopfloor Control

De afgelopen periode heeft onze development afdeling hard gewerkt aan een nieuwe versie van onze module Ridder iQ Shopfloor Control. Deze nieuwe module biedt altijd een up-to-date inzicht in de uit te voeren werkzaamheden. Dit gebeurt volledig papierloos. Ridder iQ Shopfloor Control stelt u in staat om snel te schakelen en op een efficiënte en juiste manier te communiceren met de werkvloer om verwarring te voorkomen.

Is er al gestart met de opdracht? Is het product al gereed? En hoe staat het ervoor met uw orders? De nieuwe Ridder iQ Shopfloor Control module biedt een nauwkeurige status van uw orders. Inclusief de verwerkte start- en einddata van orders.

Een gevisualiseerd werkproces

Wat de nieuwe Shopfloor Control zo uniek maakt is de op Kanban geïnspireerde User Interface. Het is heel eenvoudig om een order in bewerking te zetten. Het is een visueel systeem voor het beheren van uw opdrachten terwijl het door een proces gaat, waarbij u met gemak de opdracht kan starten, on hold kan zetten en gereed melden.

Hierbij is het mogelijk om de werkinstructies te bekijken én te downloaden. Daarnaast is in één oogopslag te zien wat het onderhanden werk is en het is overzichtelijk wat er allemaal gereed is. Het doel is op een inzichtelijke manier duidelijk maken van wat er verwacht wordt van een medewerker waarbij de informatie letterlijk naar je toekomt.

Procesverbetering

Naast de informatievoorziening is procesverbetering ook te realiseren. Zodra er namelijk op de werkvloer een mankement wordt geconstateerd, kan dit direct gemeld worden in Ridder iQ, waardoor het een volgende keer niet weer voorkomt. Via een widget komt het direct bij de leidinggevende terecht zodat het opgevolgd kan worden: een procesverbetering is het resultaat. Door juist meer transparantie in het maakproces te creëren, beschikt het management over betrouwbare informatie.

Native Cloud en nauw geïntegreerd met Ridder iQ

De nieuwe Ridder iQ Shopfloor Control functioneert ook volledig vanuit de Cloud. Het is ontwikkeld met de laatste technologieën. Een server is niet meer nodig: alleen internet en een monitor. Alle nieuwe features die vanuit development vrijkomen zijn gelijk beschikbaar. Het is voorzien van een moderne API én bevat een geïntegreerde OAuth (authenticatie).

Verstuur eenvoudig orderregels naar Shopfloor Control

De nieuwe versie van Ridder iQ Shopfloor Control draait nu los van Ridder iQ. De module is naadloos geïntegreerd en 24/7 beschikbaar. U verstuurt vanuit Ridder iQ eenvoudig orderregels en bewerkingen direct door naar Shopfloor Control.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de functionaliteiten die de nieuwe Ridder iQ Shopfloor Control biedt? Neem contact op met onze verkoopspecialisten via info@trivestsoftwaregroup.be of +32 (0) 52 57 88 44.

Waarmee kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest

Share This