Kom Trimergo in de praktijk ervaren

Wilt u kosteloos en vrijblijvend ervaren hoe onze project ERP in de praktijk werkt? Kom dan op donderdagmiddag 4 oktober naar ons seminar op locatie bij Radine in Barneveld en ontdek de kracht van Trimergo!

In een uitgebreide presentatie tonen we u deze middag de mogelijkheden van Trimergo en zal Radine dieper ingaan op de ervaringen met de software en het selectie- en implementatietraject. Tijdens een rondleiding tonen de mensen van Radine vervolgens hoe de project ERP software wordt ingezet om de verschillende bedrijfsprocessen te ondersteunen. Machinebouwer Radine is een specialist in het ontwerpen en bouwen van trilvullers.

Project ERP
De continue afstemming tussen engineering, projectplanning, inkoop en capaciteit is een stevige uitdaging voor elk project gestuurd bedrijf. Traditionele ERP-systemen zijn star, inflexibel en sluiten niet aan op project gestuurd produceren. Trimergo is juist speciaal ontwikkeld voor deze manier van werken.

Werken met Trimergo zorgt voor:
Volledige controle over de projectcyclus
Hogere efficiency
Kortere doorlooptijden
Betere projectmarges

Ontdek zelf of onze project ERP-software een passende oplossing is voor uw bedrijf. Deelname aan het seminar is kosteloos en vrijblijvend.

Datum: donderdag 4 oktober 2018
Tijd: 13:00 – 16:45
Locatie: Energieweg 15, 3771 NA Barneveld

Meer informatie en aanmelden? Bezoek onze speciale seminar-pagina.