+32 (0)52 57 88 44

imos IX

Ontwerpt u complete interieurs of individuele meubels? Dan is imos iX 3D CAD/CAM de software oplossing voor u. Met imos construeert en visualiseert u meubels, fabriceert u werktekeningen en stuklijsten en stuurt u direct uw CNC-machine aan.

imos CAD CAM

CAD/CAM SOFTWARE VOOR DE AANSTURING VAN UW CNC MACHINE

Met imos kunt u allerlei soorten meubels en interieurobjecten construeren, zoals kasten, balies en tafels, in iedere door u gewenste vorm. imos iX is gebaseerd op AutoCAD en is ontwikkeld in nauwe samenwerking met interieurbouwers, machinefabrikanten en meubelbeslagleveranciers. De software is dan ook afgestemd op uw behoeften en sluit precies aan bij uw dagelijkse praktijk.

Voor een optimaal werkende oplossing op zowel CAD- als CAM-gebied kiest u voor imos iX, hét 3D CAD/CAM programma in de meubel- en interieurbouwbranche.

Connectiviteit

Data uitwisseling tussen applicaties in het gehele proces van verkoop en productie.

Complete oplossing

Complete oplossing voor verkoop en productie van meubelen en interieur ontwerpen conform industrie 4.0

imos IX

3D CAD/CAM PROGRAMMA VOOR AL UW INTERIEUR ONTWERPEN

imos iX bestaat uit verschillende modules, zodat de software kan worden ingezet op een manier die bij uw organisatie past. Met de imos iX CAD module kunt u in 3D een meubel construeren en op aantrekkelijke wijze aan uw klant presenteren. Vervolgens voorziet imos iX u van alle technische gegevens voor uw werkvoorbereiding, zoals zaaglijsten, boorpatronen en inkooplijsten. Met de volledig geïntegreerde imos iX CAM module worden alle gegevens uit het 3D model automatisch omgezet in CNC-output. Aangezien imos iX machine-onafhankelijk is, kan de software ieder fabricaat en type CNC-machine aansturen.

imos iX maakt gebruik van bekende applicaties zoals AutoCAD en Microsoft SQL Server. Hierdoor profiteert imos mee van de voortdurende ontwikkeling van deze softwarepakketten, terwijl de imos software zelf continu ontwikkeld wordt.

SNELLE IMPLEMENTATIE

Wanneer u kiest voor imos iX, installeren wij de software en postprocessor(en) voor u en testen deze uitgebreid. imos iX wordt geleverd met een standaard materiaal- en meubelbeslagbibliotheek, die door u zelf uit te breiden en te wijzigen is. Na een korte basistraining kunt u direct met de software aan de slag. Eventuele vervolgtrainingen op diverse gebieden behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Onze CAD/CAM specialisten begeleiden u actief bij de inzet van de software binnen uw bedrijf en staan voor u klaar wanneer u op enig gebied ondersteuning wenst.

Aan het gebruik van de software is een servicecontract verbonden. Hiermee ontvangt u ieder jaar de nieuwste versie van imos. Bovendien bent u verzekerd van technische ondersteuning in geval van vragen of problemen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest