+32 (0)52 57 88 44

Plan-de-CAMpagne

Door alle informatie over offertes, orders, voorraad, aankoop, planning, capaciteit, productie en facturering te integreren in één ERP-systeem, helpt Plan-de-Campagne u uw totale productieproces te optimaliseren. Van order invoeren tot order uitleveren, snel en overzichtelijk.

Plan-de-CAMpagne biedt elke gebruiker – van directeur of manager tot werkvoorbereider en van inkoper tot planner – op elke werkplek en mobiel, de juiste gegevens op het moment dat hij of zij daar behoefte aan heeft. En in de vorm die hij of zij zelf nodig vindt. Van detailniveau of minder tot managementrapportage of meer en aan te passen aan ieders behoefte.

 

Totale proces in beeld om juist aan te sturen

Efficiënt werken in uw bedrijfsvoering is van groot belang om de concurrentie een stap vóór te blijven. Door alle informatie van order invoeren tot order uitleveren te integreren in één systeem, optimaliseert u uw totale bedrijfsproces. Zo kunt u tot zelfs 50% efficiency-winst boeken.

 

Overzicht in en controle op logistieke proces en voorraden bij inkoop

Als inkoper wilt u één ding: overzicht! Welke materialen zijn in voorraad, besteld, binnen of afgekeurd? Wanneer komen uitbestedingen binnen? Welke orders zijn al in productie? Aan welke grondstof hangt een materiaalcertificaat? Door het overzicht te houden kan de planning worden gehaald en blijft het productieproces gestroomlijnd.

 

Voortschrijdend inzicht op ordervoortgang

Calculaties maken, routings opzetten, bestellingen voorbereiden en plaatsen, voorraden automatisch checken… Met Plan-de-CAMpagne zet de werkvoorbereider het hele productieproces in een paar seconden in gang. Zo heeft u overzicht van de productieplanning en houdt u continu grafisch inzicht in de voortgang van elke order. Snel, overzichtelijk en eenvoudig.

 

Inzicht in capaciteit, taaklijsten, onderhanden werk en levertijden

Levertijden halen is van cruciaal belang voor een succesvolle bedrijfsvoering. Als planner speelt u hierbij een belangrijke rol. In Plan-de-CAMpagne heeft u met 1 druk op de knop inzicht in de ordervoortgang, capaciteit, voorraden en taaklijsten. Mogelijke problemen die de planning verstoren – zoals defecte machines, late leveringen van materialen of zieke medewerkers – komen zo direct aan het licht. Door dan de routing (automatisch) te veranderen, kunt u problemen oplossen en uw afspraken nakomen.

 

Inzicht in bedrijfsprestaties met Management Cockpit

In Plan-de-CAMpagne worden de gegevens per project of calculatie weergegeven, maar met de Management Cockpit krijgt u de totalen over een bepaalde periode getoond. Zo krijgt u op eenvoudige en overzichtelijke wijze inzicht in de prestaties van uw bedrijf. Deze gegevens zijn toegankelijk voor het management, maar ook voor andere gebruikers doordat specifieke rechten toegekend kunnen worden.

 

PdC Mobiel: onderweg werken met Plan-de-CAMpagne

Voor gebruikers die ook mobiel willen werken met Plan-de-CAMpagne heeft men PdC mobiel. Ideaal als er geen pc beschikbaar is! PdC Mobiel kent de volgende onderdelen:

  • CRM + agenda
  • Productieorders + Werkplaatsregistratie
  • Inkomende goederen boeken
  • Magazijnvoorraad

 

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Wenst u extra informatie te ontvangen over Plan-de-CAMpagne of een demonstratie in te plannen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest