+32 (0)52 57 88 44

Proteus

ERP hout

EENVOUDIG ONTWERPEN? CONSTRUEREN EN VISUALISEREN VAN UW PRODUCT

Ontwikkelt u interieurs, meubelen of andere producten en wilt u snel en precies kunnen ontwerpen, presenteren en produceren? Met Proteus ERP ontwerpt, construeert en visualiseert u eenvoudig uw producten, fabriceert u werktekeningen en stuklijsten en stuurt u eventueel direct uw CNC-machine(s) aan. U kunt bijvoorbeeld allerlei soorten meubels construeren. Van keukenkasten en garderobekasten tot balies, wandbekleding en hoekoplossingen. Proteus ERP biedt bedrijven binnen de interieurbouw, standenbouw, badkamer- en keukenbouw en meubelbranche de totaaloplossing waarmee u snel, feilloos en doelgericht werkt.

TOTAALOPLOSSING MET GEINTEGREERDE CAD/CAM OPLOSSING

Voor onder meer interieurbouwers biedt Proteus ERP met imos 3D een oplossing die zorgt voor een korte doorlooptijd tussen ontwerp en productie. Uniek binnen imos is dat uw ontwerptekeningen, het 3D-model, tevens uw technische tekening is. Uit het 3D-model van uw ontwerp worden alle technische details (technische mono- en detailtekeningen) automatisch aangemaakt. Indien het model wijzigt dan veranderen alle technische details automatisch mee. Dit bespaart tijd, vermindert de kans op fouten en vergroot de capaciteit van de werkvoorbereiding

ERP interieur

Bespaar tijd

Verminder de kans op fouten

Vergroot de capaciteit van de werkvoorbereiding

DATABASE ALS HART VAN DE SOFTWARE

Het hart van de software is de database. Hier beheert u alle bedrijfsspecifieke constructies en parameters van onderdelen. U kunt de constructies uit uw database eenvoudig gebruiken en aanpassen voor klantspecifieke ontwerpen. U standaardiseert hiermee uw ontwerpproces, waardoor het niet nodig is deze per opdracht opnieuw te bedenken.

Waarmee kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest