+32 (0)52 57 88 44

Ridder iQ Slim

Minder uitgebreid en tóch heel compleet

Ook al is Ridder iQ Slim een afgeslankte versie van Ridder iQ, de basis van het pakket blijft zeer compleet. Zo bestaat Ridder iQ Slim bijvoorbeeld uit een basis CRM-pakket, een inkoop- en verkoopadministratie, een urenadministratie, documentbeheer en een geïntegreerde rapportgenerator. Daarnaast kan Ridder iQ Slim ook aangevuld worden met een aantal optionele, branchespecifieke modules, waarmee dit ERP-pakket ook perfect aansluit op uw bedrijf. In de vergelijkingstabel onderaan deze pagina een duidelijk overzicht van alle basismodules en aanvullende modules van Ridder iQ Slim.

 

Ridder iQ Slim maakt werken makkelijk

Ridder iQ Slim is de spil binnen uw bedrijfsproces. Alle informatie met betrekking tot offertes, orders, pakbonnen etc. is namelijk te vinden binnen dit ene systeem. Daarnaast voert u binnen Ridder iQ Slim gemakkelijk uw voor- en nacalculaties uit en is het mogelijk Ridder iQ Slim te integreren met uw CAD-software. Ridder iQ Slim brengt de informatie naar u toe op basis van een rol, functie of specifieke gebruiker binnen uw maakbedrijf. Hierdoor wordt bijvoorbeeld meteen duidelijk of er al een koopdeel binnen had moeten zijn of dat uw order onder de gewenste marge dreigt te komen.

 

Ridder iQ Slim: overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en snel operationeel

Ridder iQ Slim is een overzichtelijk ingericht ERP-systeem dat zeer gebruiksvriendelijk is. Hierdoor heeft u de werking van het pakket zo onder de knie. Door onze fixed implementatiemethodiek is het pakket snel en specifiek ingericht op uw bedrijf en operationeel binnen uw bedrijf. Ridder iQ Slim is daarnaast ook zo ingericht, dat het mogelijk is over te stappen op het reguliere Ridder iQ wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld als gevolg van een groei of grote verandering binnen uw bedrijf.

 

Dé uitkomst voor de maakindustrie

Waar Ridder iQ een uitgebreider ERP-pakket behelst, wordt Ridder iQ Slim gekenmerkt door de eenvoud, gebruiksvriendelijkheid, een snelle implementatie en een doorgroeimogelijkheid naar Ridder iQ. Meer weten over Ridder iQ Slim of wilt u advies over welk van onze ERP-pakketten beter bij u past? Onze vertegenwoordigers komen graag vrijblijvend langs om nader kennis met u te maken.

 

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Wenst u extra informatie te ontvangen over Ridder iQ of een demonstratie in te plannen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest