+32 (0)52 57 88 44

Ridder iQ Slim

ERP Ridder iQ

DE NIEUWE GENERATIE ERP VOOR MAAKBEDRIJVEN

U bent toe aan een automatiseringsslag binnen uw maakbedrijf, maar uw bedrijfsproces behoeft niet een uitgebreid systeem om deze automatiseringsslag te maken. Of u wilt juist snel en simpel uw bedrijfsproces automatiseren met behulp van een ERP-systeem mét doorgroeimogelijkheden? Maak kennis met Ridder iQ Slim. Ridder iQ Slim is gebouwd op de nieuwste technologieën en is dé oplossing voor klantorder gestuurde maakbedrijven tot ca. 25 fte. in de machinebouw, plaatwerk, verspaning en constructie.

Geschikt voor maakbedrijven t.e.m. 25 FTE

Ridder iQ Slim is geschikt voor maakbedrijven tot 25 FTE. en in staat mee te groeien wanneer dat nodig is.

Minder uitgebreid en tóch compleet

Ondanks dat Ridder iQ Slim minder uitgebreid is, beschikt het over een zeer brede basis.

In 5 dagen geïmplementeerd

Doordat Ridder iQ Slim beschikt over verschillende branchetemplates is het in slechts 5 consultancydagen geïmplementeerd

MINDER UITGEBREID EN TOCH HEEL COMPLEET

Ook al is Ridder iQ Slim een afgeslankte versie van Ridder iQ, de basis van het pakket blijft zeer compleet. Zo bestaat Ridder iQ Slim bijvoorbeeld uit een basis CRM-pakket, een aankoop- en verkoopadministratie, een urenadministratie, documentbeheer en een geïntegreerde rapportgenerator. Daarnaast kan Ridder iQ Slim ook aangevuld worden met een aantal optionele, branchespecifieke modules, waarmee dit ERP-pakket ook perfect aansluit op uw bedrijf. U kan de vergelijkingstabel terugvinden in onze brochure.

RIDDER IQ SLIM MAAKT WERKEN MAKKELIJK

Ridder iQ Slim is de spil binnen uw bedrijfsproces. Alle informatie met betrekking tot offertes, orders, pakbonnen etc. is namelijk te vinden binnen dit ene systeem. Daarnaast voert u binnen Ridder iQ Slim gemakkelijk uw voor- en nacalculaties uit en is het mogelijk binnen Ridder iQ Slim stuklijsten te importeren. Ridder iQ Slim brengt de informatie naar u toe op basis van een rol, functie of specifieke gebruiker binnen uw maakbedrijf. Hierdoor wordt bijvoorbeeld meteen duidelijk of er al een koopdeel binnen had moeten zijn of dat uw order onder de gewenste marge dreigt te komen.

ERP maakindustrie
ERP maakindustrie

OVERZICHTELIJK, GEBRUIKSVRIENDELIJK EN SNEL OPERATIONEEL

Ridder is Slim is een overzichtelijk ingericht ERP-systeem dat zeer gebruiksvriendelijk is. Hierdoor heeft u de werking van het pakket zo onder de knie. Door onze fixed implementatiemethodiek is het pakket snel en specifiek ingericht en operationeel binnen uw bedrijf. Ridder iQ Slim is daarnaast ook zo ingericht, dat het mogelijk is over te stappen op het reguliere Ridder iQ wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld als gevolg van een groei of grote verandering binnen uw bedrijf.

Waarmee kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest