Over Trivest

Trivest Software Group begeleidt productiebedrijven in de maakindustrie met het beheersen en verbeteren van hun bedrijfsprocessen met geïntegreerde IT-oplossingen. Dit dankzij haar unieke kennis van de maakindustrie en naadloze aansluiting van de IT-oplossingen op de behoeften van onze klanten.

Trivest Software Group heeft sinds september 2018 een Belgische vestiging. Deze vestiging in Zele is de perfecte uitvalbasis voor de Belgische Trivest-klanten die hier terecht kunnen voor o.a. opleidingen.

 

De beschikbare producten zijn afkomstig van onze Nederlandse zusterbedrijven:

Bemet

Bemet International BV is al 27 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van complete softwareoplossingen voor de metaal-, hout- en kunststofindustrie. Bemet ontwikkelt Plan-de-Campagne ERP en APM+ voor kwaliteit en gereedschapbeheer. Bovendien is Bemet leverancier van het hoogwaardige CAD/CAM systeem TopSolid. Als turn-key leverancier is Bemet in staat het volledige proces van haar klanten te automatiseren, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor consultancy door deskundigen met ruime ervaring in de maakindustrie.

www.bemet.nl


Ridder

Al sinds 1982 ondersteunt Ridder Data Systems de maakindustrie met ERP-software. Ridder iQ en Ridder iQ Slim zijn ontstaan vanuit de best mogelijke manier: vanuit de praktijk. Met Ridder iQ beheert en beheerst u alle bedrijfsprocessen. Klanten kiezen voor Ridder vanwege de krachtige branche-specifieke aanpak en onze no-nonsense benadering. Het is ons doel om onze positie, als toonaangevende ERP-leverancier binnen de maakindustrie, te continueren en te versterken.

www.ridder.nl


Proteus

Proteus Systems Europe BV en Proteus Arpa BV zijn al 26 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van projectmatige softwareoplossingen voor de interieurbouw, hout- en afbouw en  onder andere bekend van de geavanceerde plaatoptimalisatie-software. Bovendien is Proteus distributeur van de hoogwaardige CAD/CAM systemen IMOS en Alphacam. Als turn-key leverancier is Proteus in staat het volledige proces van haar klanten te automatiseren.

www.proteus.nl


Trimergo

Trimergo BV maakt en implementeert ruim 15 jaar ERP software voor projectmatig werkende bedrijven. Haar project ERP software gaat, anders dan conventionele ERP-software, uit van de projectmatige afstemming tussen verkoop, engineering, inkoop, productie, montage en service. Met haar software bedient Trimergo (multi-)nationale klanten in de on/offshore, maritiem, speciaal machinebouw, apparatenbouw en de bouwtoelevering.

www.trimergo.nl