+32 (0)52 57 88 44

Over ons

ECI Trivest begeleidt productiebedrijven in de maakindustrie met het beheersen en verbeteren van hun bedrijfsprocessen met geïntegreerde IT-oplossingen. Dit dankzij haar unieke kennis van de maakindustrie en naadloze aansluiting van de IT-oplossingen op de behoeften van onze klanten. ECI Trivest is onderdeel van ECI Software Solutions, de wereldwijde speler op het gebied van cloud-based verticale softwareoplossingen voor MKB-bedrijven. 

ECI Trivest is gevestigd in Zele. Vanuit Zele verdelen en implementeren we enkele ERP producten en CAD/CAM software specifiek voor de maakindustrie.

ERP VOOR MACHINEBOUWERS EN METAALVERWERKENDE BEDRIJVEN

Ridder iQ

Ridder iQ is in de basis al heel compleet. De basismodule van Ridder iQ heeft al enorm veel functionaliteiten. Zo bestaat Ridder iQ uit een heel compleet CRM-systeem met integratie naar Exchange en Outlook, aankoop- en verkoopadministratie, calculatie en stuklijsten, werkvoorbereiding, voorraadadministratie, urenadministratie, documentenbeheersysteem, geïntegreerde rapportontwerper en een autorisatiesysteem. We bieden bovendien een aantal branche-specifieke modules, waarmee Ridder iQ perfect aansluit op uw specifieke bedrijf. Ridder iQ is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Vlaams, Frans en Duits.

ERP VOOR DE HOUTINDUSTRIE

Proteus

Ontwikkelt u interieurs, meubelen of andere producten en wilt u snel en precies kunnen ontwerpen, presenteren en produceren? Met Proteus ERP ontwerpt, construeert en visualiseert u eenvoudig uw producten, fabriceert u werktekeningen en stuklijsten en stuurt u eventueel direct uw CNC-machine(s) aan.

CAD/CAM SOFTWARE VOOR DE MAAKINDUSTRIE

imos iX

Ontwerpt u complete interieurs of individuele meubels? Dan is imos iX 3D CAD/CAM de oplossing voor u. Met imos construeert en visualiseert u meubels, fabriceert u werktekeningen en stuklijsten en stuurt u direct uw CNC-machine aan.

Alphacam

Bewerkt u hout, kunststof, steen of metaal met een CNC-machine? Dan biedt Alphacam u de beste ondersteuning voor uw productie. De CAM-software vereenvoudigt de stap van ontwerp naar productie en is gericht op de aansturing van eenvoudige tot complexe 3-, 4- en 5-assige bewerkingen op CNC machines. Met Alphacam kunt u rekenen op een maximale productiviteit, betrouwbaarheid én flexibiliteit.

Waarmee kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest