+32 (0)52 57 88 44

Service en onderhoud

Bij service en onderhoud komt het aan om een goede planning, duidelijke afspraken en efficiënt en zorgvuldig werken. Al deze processen beheert u met ons ERP-pakket. Dankzij de branchetemplate is ons softwarepakket al volledig toegespitst op uw service- en installatiebedrijf. Met slimme modules en koppelingen maken we uw pakket nóg meer op maat voor uw specifieke bedrijf. En de implementatie? Daarvoor ontwikkelden we, speciaal voor de servicebranche, een succesvolle methodiek. Onze ervaren specialisten zorgen keer op keer voor een geslaagde implementatie.

HET SOFTWAREPAKKET VOOR UW SERVICEBEDRIJF

Ons ERP-pakket biedt uw servicebedrijf alles wat nu nodig heeft voor een zorgvuldig proces van service en onderhoud. Of het nu gaat om ad-hoc service bij storingen, het aanbieden van servicecontracten of het inplannen en uitvoeren van periodiek onderhoud. In ons ERP-pakket onderhoudt u heel eenvoudig uw serviceobjecten. Ook bouwt u historie op. Door te werken met meldcodes voegt u in de voorbereiding snel en eenvoudig materialen en bewerkingen toe. Met de ‘drag and drop’-planningsfunctionaliteit plant u gemakkelijk en snel uw buitendienstmedewerkers in.

ERP machinebouw

RIDDER IQ SERVICE APP

Onmisbaar voor buitendienstmedewerkers: de Ridder iQ Service App. Dit is de enige offline werkende service-app op de markt. De app biedt realtime inzicht in de historie van het object. U weet wat een collega in het verleden aan het object heeft gedaan, of wat de oplossing was voor het terugkerende probleem. Via de app registreert u materialen en uren. Na de werkzaamheden laat u de servicebon ondertekenen door de klant. Die ontvangt de getekende servicebon direct per e-mail. De binnendienstorganisatie ontvangt direct alle gegevens voor het automatisch, maken van de factuur.

REALTIME INZICHT IN UW VOLLEDIGE BEDRIJF

Ons ERP-pakket biedt realtime inzicht in uw resources, materiaalbehoefte, capaciteit en planning. Dankzij deze actuele informatie kunt u op elk moment bijsturen. U ontvangt de informatie live op het scherm. U hoeft daar niet meer zelf naar te zoeken en u hoeft geen rapporten meer uit te draaien. De informatie wordt afgestemd op specifieke rollen binnen het bedrijf. Heel handig, want een inkoper wil andere informatie dan bijvoorbeeld een verkoper of een werkvoorbereider.

VOORWAARDELIJKE OPMAAK EN DASHBOARDS

Ons ERP-pakket is zo gebruiksvriendelijk dat u het pakket eenvoudig zelf instelt en beheert. U bepaalt zelf hoe alle invoerschermen eruitzien en voert alleen in wat u gebruikt. Zo kunt u gemakkelijk met kleuren werken. Dit dankzij de voorwaardelijke opmaak. Had er al een onderdeel binnen moeten zijn? Of heeft een type serviceobject vaak eenzelfde storing? Ons ERP-pakket laat het direct visueel zien. Van alle informatie uit de database maakt u eenvoudig dashboards met draaitabellen en grafieken. Heel overzichtelijk!

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BEDRIJF

Bent u actief in de maakindustrie en wilt u de mogelijkheden voor uw bedrijf nader onderzoeken, extra informatie ontvangen of een demonstratie inplannen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te bekijken we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest