+32 (0)52 57 88 44

Trivest Connect

MAAKBEDRIJVEN KOMEN DICHTER BIJ ELKAAR

Bedrijven binnen de maakindustrie gaan steeds nauwer samenwerken. Het uitwisselen van informatie over aankoop- en verkooporders, orderbevestigingen, levertijden en facturatie staat daarbij centraal. Het zorgt ervoor dat bedrijven steeds meer inzicht hebben in de logistieke keten en efficiënter kunnen samenwerken. Een belangrijk aspect binnen deze ketenintegratie is het vraagstuk rondom automatisering. Het integreren van de verschillende ketens en automatiseren van de verschillende processen is namelijk complex wanneer dit gerealiseerd moet worden tussen meerdere bedrijven (afnemers en leveranciers). Trivest Connect biedt de oplossing.

Eén connectie met al uw partners

Via Trivest Connect werkt u samen met al uw partners die aangesloten zijn op het platform via één connectie.

Bespaar veel tijd

Automatiseer informatie-uitwisseling omtrent orders, orderbevestigingen, levertijden en facturatie en bespaar veel tijd.

Werk foutloos

Dubbele invoer van gegevens is verleden tijd. Zo wordt de foutkans verlaagd.

DE KRACHT VAN TRIVEST CONNECT BIEDT GARANTIE VOOR DE TOEKOMST

De kracht van Trivest Connect komt voort uit de samenwerking van softwareontwikkelaars van Trivest Software Group. Gezamenlijk zorgen zij ervoor dat bedrijven in de maakindustrie aangesloten worden op het platform wanneer zij gebruik gaan maken van een Trivest ERP-systeem. Dit waarborgt groei van het platform en versterking van ketenintegratie binnen de maakindustrie. Daarnaast streeft Trivest Software Group ernaar de huidige klantgroep (bestaande uit 3.000 klanten), die beschikt over een Trivest ERP-systeem, op het platform aan te sluiten waardoor Trivest Connect het meest gebruikte platform voor de toekomst is.

Waarmee kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest